Loading . . .

Martin Valenta

Reklamný prúžok

TECHNICKÉ VYBAVENIE

SPIRIT STUDIO PRODUCTION používa pri realizácií projektov  najmodernejšiu digitálnu techniku HD. SONY kamery, počítače MAC,  SONY, profesionálne programy na spracovanie videa FINALCUT,SONY a fotiek PHOTOSHOP.

 

SONY Z7U je kamera  prvá svojho druhu na svete, ktorá je ručne držaná a má bajonetový vymeniteľný objektív.Kamera sníma vo full HD/ plné rozlíšenie 1920x1080/, DVCAM, DV kvalite na kazetu alebo pamäťový disk. Má ručné zaostrovanie, ručné nastavenie clony , rýchlosť snímania obrázkov za sekundu je nastaviteľná, vítaná je aj funkcia rýchlosti snímania profesionálnych filmov / probližne 24 obrázkov za sekundu/.

 

SONY HDR HC1 je kamera snímajúca obraz vo full HD s manuálne nastaviteľnou clonou, zvukom. Kamera má vysoko kvalitné nočné videnie, používané pri nočných scénach vo filme. Filmový záznam je nahrávaný na kazety  mini DV.

 

 

 

GLIDECAM je profesionálne dvojčasťové štvorstrunové rameno používané pri pohyblivých scénach, ktoré funguje ako filmový stabilizátor pohybu.

 

 

 

 

 

 

 

MIDI JIB profesionálny kamerový žeriav používaný pri filmovaní dynamických scén , kde kamera môže snímať obraz až z výšky 4 m. Pohľad z výšky respektíve z nadhľadu je nezameniteľný, tak isto ako film nafilmovaný glidecam ramenom.

 

 

 

 

GREEN SCREEN zelené plátno rozmerov 10 x 5 m s prenosným stojanom, ktoré sa využíva pri filmovaní scén, v ktorých chceme reálne pozadie nahradiť imaginárnym alebo iným, ako v reále naozaj je. Využíva sa pri filmovaní interiérových scén, ale aj v exteriéri, ak sa využíva prírodné osvetlenie.

 


NIKON D80 digitálny zrkadlový fotoaparát  s rozlíšením 10 MPix a s vymeniteľnou optikou. Vo svojej triede a svojimi plne manuálnymi funkciami úplne vyhovuje ateliérovému foteniu pre modeling ale aj rodinné fotografie a tak isto aj foteniu v exteriéri na fotenie športu, kultúry modelingu a iných.

 

 

OSVETLENIE - profesionálne svetlá od základnej zostavy pozostávajúcej z divadelných reflektorov do 10 kW až po kompletnú zostavu s inteligentnými svetlami.

 

 

 

 

 

 
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok



Prevádzkované na Joomla!.